follow Catalog firme » Cursuri educatie » Cursuri limbi straine » Cursuri engleza » Judetul CLUJ
  home     Cursuri engleza   Judetul CLUJ

Cursuri engleza Cluj

Obtineti cel mai bun pret pentru cursuri engleza completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
cursuri engleza copii, cursuri engleza copii cluj, cursuri engleza copii floresti (Cluj Napoca, CLUJ)
Fantasia este centrul de limbi straine pentru copii cu varstele cuprinse intre 4 si 10 ani. centrul se afla in floresti, jud. cluj. limbile care se predau sunt engleza, franceza si italiana. copii au ocazia sa invete o limba straina prin jocuri care sa le strarnesca curiozitatea si interesul. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0753 *** ***Click aici!
cursuri copii engleza, cursuri engleza copii (Cluj Napoca, CLUJ)
Iti pasa de viitorul copilului tau ? Hai la kidzone unde copiii de la 2 ani in sus invata engleza prin cele mai eficiente si moderne metode. Baby start pentru cei mai mici, junior start de la 3 ani in sus, pregatire examene scolare, pregatire examene internationale (tip cambrige, toefl, sat/act, ielts, lsat, gmat, gre, etc); poezie, dramaturgie; curs de gatit / nutritie..
0721 *** ***Click aici!
cursuri engleza cluj (Cluj Napoca, CLUJ)
Firma noastra ofera urmatoarele servicii la preturi avantajoase: constructii, amenajari, restaurari, reconditionari, constructii industriale, constructii blocuri, limbi straine cluj, cursuri de limbi straine, scoala, scoala de limbi straine, global team, limbi straine, cursuri engleza, engleza bussines, cursuri companii, limbi straine pentru firme, cursuri speciale pentru firme, cursuri firme engleza, cursuri training limbi straine..
0264 *** ***Click aici!
cursuri engleza (Cluj Napoca, CLUJ)
Centrul axon de pregatire pentru limbi straine si informatica- office si programe specializate: photoshop/ corel draw, autocad, frontpage, flash, 3d studio, c++, visual basic, html, java, etc. pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. va asteptam!..
0264 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie